Hui en l'Hort de Trénor, Cantautors a Torrent'09

dimarts, 14 de juliol de 2009

+Info: http://safranar.cat/cantautorsatorrent/
Cantautors a Torrent, amb Les Maedéus (Pica'm)
El Col·lectiu Safranar s’ha posat mans en farina per pal·liar l’absència de música en valencià al programa oficial de les festes de Torrent. El fet que l’ajuntament rebutjara en primera instància de col·laborar amb l’ organització del festival Cantautors a Torrent no ha estat un impediment. Tanmateix, els organitzadors agraeixen el fet que el consistori, finalment, haja rectificat i hi haja arribat a un acord per establir una ajuda econòmica.
Així doncs, la tercera edició ja està enllestida i té data, lloc i participants. Aquesta vegada Cantautors a Torrent pega un gir més festiu per portar la presentació de l’esperat primer lliurament de Les Mãedéus, Mohâtros les valencianes. L’aparició tindrà lloc el 14 de juliol a les 22:30 hores als jardins de l’Hort de Trénor de Torrent i farà un repàs a les cançons més festejades, com la versió de l’emblemàtic tema de l’alemany de Xàtiva que enguany celebra els cinquanta anys de carrera musical, Im Wind, o la Pãella Valenciana tal com la va veure Bob Dylan, així com la invitació perquè Llegiu el Tirant lo Blanc.
Per a l’ocasió hi haurà una llarga llista de col·laboradors que posaran el seu gra d’arena perquè l’espectacle siga tot un èxit. Hi podem trobar representants dels pioners de la nova cançó i de la recuperació musical valenciana com Joan Monleon, Lluís “el Sifoner”, Enric Banyuls d’Al Tall o Manolo Lledó compartint escenari amb els abanderats de les noves tendències com Orxata Sound System o Rapsodes.
Dins d’aquest agermanament d’artistes de diversos gèneres podem trobar-nos amb el metal de Voltor acompanyant el cant d’estil tradicional de Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla. O els cantautors Pau Alabajos, Sergi Contrí, Doctor Dropo i Pequeño Mulo que també s’afegiran a la festa. Finalment, però no menys important com els noms en donen fe, podrem trobar-nos amb Ix, Lilit i Dionís, Paco Lluís de Bajoqueta Rock o Pony Ranch.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.